Welkom op de website van het dental center Dental Palace in Óbuda!

We hebben onze tandkliniek met drie stoelen 10 jaar geleden, in het voorjaar van 2009 in de Nagyszombat utca geopend. De kamers zijn voorzien van airconditioning en uitgerust op grond van strenge professionele criteria. Ze zijn geliefd zowel door de werknemers als door onze patiënten. We zijn sindsdien ten dienste van uw gezondheid, en we werken voor uw mooie glimlach. We ontwikkelen ons goed opgeleid medisch team en onze nieuwste technische en technologische achtergrond regelmatig zodat we een hoog professioneel niveau kunnen behouden. Neemt u contact met ons op in verband met uw tandheelkundige, pediatrisch tandheelkundige, kaakchirurgische en orthodontische klachten. Wij hebben oplossingen voor al deze klachten. Onze diagnostische instrumenten omvatten niet alleen de mondcamera’s en digitale röntgen apparaten, maar ook de 3D CBCT kan ons helpen.

Het is een wereldprimeur in ons beroep: we zijn marktleiders in de zogenaamde “eenzits” tandheelkunde, omdat we ook digitale scanners en carving machines hebben. Dus, u kunt in onze kliniek afwachten tot uw tandkroon wordt vervaardigd en ondertussen een lekkere koffie drinken!

Het was geen gemakkelijke taak om op de top van professionele standaarden te verblijven, omdat vandaag alle takken van de tandheelkunde zich sterk ontwikkelen. Het laserapparaat helpt ons werk sinds het begin van 2010. Op het gebied van de diagnostiek gebruiken we het 3D CBCT sinds begin 2015 in de kaakchirurgie. Sinds 2017 maken onze artsen de mechanische wortelkanaalbehandeling met hulp van een microscoop steeds beter. Sinds het begin van 2018 bieden we de eenzitse tandheelkunde aan die als splinternieuwe uitvinding geldt. Voor de eenzitse tandheelkunde zijn veel apparaten nodig, daarom hebben we naast onze kliniek in de Nagyszombat utca een tweede site geopend: Sinds het voorjaar van 2018 hebben we een nieuwe kliniek in de Bokor utca.