Uw reis voor een tandheelkundige behandeling stap voor stap

De eerste stap is om contact met ons op te nemen, met het doel van een gratis tandheelkundige diagnose.

Om de status van uw tanden te kunnen controleren, stuurt u ons een panoramische röntgenopname en u legt ons uit wat uw verwachtingen zijn. Onze tandartsen maken dan een gedetailleerd behandelplan op.

U kunt ook voor een gratis consultatie naar Boedapest komen. Deze oplossing maakt het mogelijk om persoonlijk te ontmoeten met uw tandarts die klinische studies voor een nauwkeurige diagnose uitvoert en eventueel ook een CT scan maakt.

Als onze offerte u meevalt en besluitom te reizen dan helpen we u verder met het organiseren van uw reis.

De tweede stap is de selectie van de dagen van aankomst en vertrek. Neemt u contact op met ons en wij antwoorden u binnen enkele uren.

Na bevestiging van de datum kunt u uw vlucht boeken. Het wordt aanbevolen om de vluchten op deze website te vergelijken: https://www.skyscanner.fr/.

We helpen u om een geschikt hotel voor u te vinden. Neemt u contact op met onze collega’s voor verdere assistentie!

We bieden transfer voor u van de luchthaven op de dag van aankomst. De chauffeur zal op u wachten met een bord met uw naam erop. Hij brengt u ook op de dag van vertrek naar de luchthaven.

Naast de tandheelkundige zorg biedt Boedapest u een scala aan entertainment en ontspanningsfaciliteiten. Boedapest is een historische en culturele stad met veel monumenten en musea, bekende baden, met diverse restaurants, bars en winkelcentra. Het is een levendige, mooie stad die het weten waard is.