Wanneer u naar een tandheelkundige kliniek gaat, dan is de eerste taak altijd het opzetten van een nauwkeurige diagnose. De behandelende arts zal op grond van deze diagnose verschillende behandelingen voorstellenen zal weten, welke voor u de beste is en welke interventies bestaan voor uw probleem.

  • Dental Palace heeft het doel om het meest getrouwe beeld van uw status te verschaffen met behulp van onze hooggekwalificeerde specialisten en de modernste diagnostische hulpmiddelen, het beste behandelplan voor u op te stellen , rekening houdend met uw verwachtingen en mogelijkheden.

Bij de eerste raadpleging zal de arts informeren over uw medische voorgeschiedenis en uw status. Hij/zij onderzoekt de toestand van de mond en de tanden grondig. Indien nodig, zijn verdere diagnostische instrumenten beschikbaar:

Panoramisch röntgen: het apparaat geeft ons onmiddellijk en gemakkelijk een snel te evalueren beeld over het gehele gebit, met minimale blootstelling.

Intraorale röntgen, klein röntgen: het geeft de arts binnen enkele seconden een beeld van een gewenst gedeelte van het gebit.

CBCT: een uniek instrument voor de medische imaging-technologie. Het geeft de kleinste anatomische details in 3D weer. Het maakt dieper onderzoeken van haarden mogelijk en levert belangrijke informatie over de botten bij het plannen van implantaties en interventies met botvervanging.

Oncologie screening: de regelmatige screening is van allergrootste belang om orale kankers te erkennen. Het onderzoek is snel en pijnloos.

U kunt het behandelingsplan altijd vrijblijvend met uw tandarts bespreken!

De onderzoeken zijn vrij van pijn en plichten! Overtuigt u zich persoonlijk over onze deskundigheid. Maakt u afspraak via één van onze contacten of vult u ons contact formulier in! Onze medewerkers zullen binnenkort contact met u opnemen.